Mr. L.H. Steehouwer-Mollema

Mr L.H. Steehouwer-Mollema | erfrechtonline.nl

Advocaat

Specialisme:

  • Erfrecht
  • Huwelijksvermogensrecht

Mr. L.H. (Linda) Steehouwer-Mollema is sinds 1993 advocaat en sinds 2022 verbonden aan De Bakker Advocaten & Erfrechtspecialisten. Zij houdt zich in de rechtspraktijk voornamelijk bezig met het erfrecht en alles wat daarmee samenhangt.

In het verleden heeft zij als advocaat ook zaken behandeld op onder meer het gebied van het personen- en familierecht en het faillissementsrecht. Deze kennis komt in de erfrechtpraktijk goed van pas. Mr. L.H. Steehouwer-Mollema heeft ook de leergang ‘Specialisatieopleiding Erfrecht’ van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) met gevolgd. Mr. L.H. Steehouwer-Mollema kan als erfrechtspecialist u op elk terrein binnen het erfrecht adviseren en bijstaan.

Mr. L.H. Steehouwer-Mollema heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd: erfrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op het rechtsgebied erfrecht.

Mr. L.H. Steehouwer-Mollema is lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS).

Keurmerk | Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators