Mr. W.L.C. Muilwijk

Mr L.H. Steehouwer-Mollema | erfrechtonline.nl

Advocaat

Mr. W.L.C. (Walter) Muilwijk heeft na zijn studie Rechtsgeleerdheid eerst ervaring opgedaan als advocaat in onder andere het bouw- en ondernemingsrecht. Maar een rechtsgebied waar de mens meer centraal staat, trok toch meer. En dat deed mr. Muilwijk dan ook besluiten om de overstap te maken naar het erfrecht. Mr. Muilwijk heeft een sterk rechtvaardigheidsgevoel en zoekt naar ook graag met zijn cliënten naar wat recht is, maar ook naar de beste manier om tot een oplossing van het conflict te komen.

Mr. Muilwijk houdt zich binnen het kantoor ook bezig met boedelafwikkeling, zowel in het kader van de vereffening als in het kader van de executele. Hij hanteert een pragmatische aanpak, zulks zonder afbreuk te doen aan het geldende recht. Creatief en oplossingsgericht denken zijn kenmerkend voor de manier waarop mr. Muilwijk nalatenschap afwikkelt.

Mr. W.L.C. Muilwijk heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd: erfrecht.