Adviesgesprek aanvragen met een erfrechtspecialist

by

U kunt hier vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen.


Één van de advocaten van het kantoor neemt dan telefonisch contact met u op om een korte toelichting te vragen. Dit telefoongesprek is vrijblijvend en kost u niets. De advocaat zal in het telefoongesprek in overleg met u een afspraak maken voor het adviesgesprek. 

  Naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Toelichting

  Wat kost een adviesgesprek?
  Het adviesgesprek kost € 190,- (inclusief BTW) ongeacht de duur van het gesprek. Nadat het adviesgesprek heeft plaatsgevonden, ontvangt u hiervoor een factuur.
  Waar vindt het adviesgesprek plaats?
  De advocaat zal voor het adviesgesprek bij u thuis langskomen. Als u liever op een andere locatie afspreekt of op het kantoor van De Bakker Advocaten & Erfrechtspecialisten, dan kunt u dat aangeven. De advocaten houden op verschillende locaties adviesgesprekken. Met u zal dan gekeken worden welke locatie het dichtst bij u in de buurt ligt.
  Wat kan ik verwachten van het adviesgesprek?
  In het adviesgesprek zal de advocaat uw probleem met u bespreken. Aan de hand van de informatie die u geeft, zal zoveel mogelijk uw rechtspositie worden vastgesteld. Vervolgens zal besproken worden welke stappen ondernomen kunnen worden om uw probleem op te lossen. Ook zal aandacht gegeven worden aan de kosten voor eventuele verdere rechtsbijstand door de advocaat.
  Hoelang duurt een adviesgesprek?
  In de meeste gevallen duurt het adviesgesprek ongeveer een uur. Als de bespreking van uw zaak meer tijd vergt, dan is dat geen probleem. De prijs voor het gesprek wordt daardoor niet beïnvloed.
  Kan ik na het adviesgesprek afzien van verdere rechtsbijstand?
  Na het adviesgesprek kunt u besluiten af te zien van verdere rechtsbijstand . Mocht u gebruik willen maken van verdere rechtsbijstand, dan zal u gevraagd worden een opdrachtbevestiging te tekenen.