Adviesgesprek aanvragen Erfrechtspecialist

by

U kunt hier vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen. Erfrechspecialist mr. A.C. de Bakker neemt dan telefonisch contact met u op om een korte toelichting te vragen. Dit telefoongesprek is vrijblijvend en kost u niets. Mr. A.C. de Bakker zal in het telefoongesprek in overleg met u een afspraak maken voor het adviesgesprek. 

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Toelichting

Wat kost een adviesgesprek?
Het adviesgesprek kost € 190,- (inclusief BTW) ongeacht de duur van het gesprek. U zult voor het adviesgesprek per e-mail gevraagd worden om dit bedrag te betalen aan mr. A.C. de Bakker. Met de betaling wordt de afspraak voor het adviesgesprek definitief.
Waar vindt het adviesgesprek plaats?
Mr. A.C. de Bakker zal voor het adviesgesprek bij u thuis langskomen. Als u liever op een andere locatie afspreekt, dan kunt u dat aangeven. Mr. A.C. de Bakker houdt op verschillende locaties adviesgesprekken. Met u zal dan gekeken worden welke locatie het dichtst bij u in de buurt ligt.
Wat kan ik verwachten van het adviesgesprek?
In het adviesgesprek zal mr. A.C. de Bakker uw probleem met u bespreken. Aan de hand van de informatie die u geeft, zal zoveel mogelijk uw rechtspositie worden vastgesteld. Vervolgens zal besproken worden welke stappen ondernomen kunnen worden om uw probleem op te lossen. Ook zal aandacht gegeven worden aan de kosten voor eventuele verdere rechtsbijstand door mr. A.C. de Bakker.
Hoelang duurt een adviesgesprek?
In de meeste gevallen duurt het adviesgesprek ongeveer een uur. Als de bespreking van uw zaak meer tijd vergt, dan is dat geen probleem. De prijs voor het gesprek wordt daardoor niet beïnvloed.
Kan ik na het adviesgesprek afzien van verdere rechtsbijstand?
Na het adviesgesprek kunt u besluiten af te zien van verdere rechtsbijstand door mr. A.C. de Bakker. Mocht u gebruik willen maken van verdere rechtsbijstand door mr. A.C. de Bakker, dan zal u gevraagd worden een opdrachtbevestiging te tekenen.